logo.jpg

ARTISTIT

foofighters.jpg

FOO FIGHTERS

Dave Grohlin luotsaamaa Foo Fightersia pidetään yhtenä maailman parhaimmista live-esiintyjistä, joka on kerännyt taakseen erittäin uskollisen fanikunnan. Yhtyeen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa ja bändi on napannut himoitun Grammy-pystin Best Rock Album -kategoriassa neljä kertaa. Bändin tuorein albumi on vuonna 2014 julkaistu ”Sonic Highways”. Tuolloin Foo Fighters ei kuitenkaan ehtinyt kiertueellaan Suomeen saakka, ja bändin edellisestä Suomen vierailusta tuleekin kuluneeksi ensi kesänä peräti kuusi vuotta.

 

biffyclyro.jpg

BIFFY CLYRO

Biffy Clyro on kasvanut muutamien viime vuosien aikana yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista yhtyeistä, jonka suosio on kasvanut maailmalla valtaviin mittoihin. Bändi on myynyt keikkansa loppuun Suomessakin jo useamman vuoden ajan, ja samaten kolmikon viimeisin Suomen keikka Helsingin Jäähallin Black Boxissa lokakuussa oli loppuunmyyty. Biffy Clyron tuorein albumi, kesällä julkaistu ”Ellipsis” on ollut jättimenestys ympäri maailmaa.

 

thekills.jpg

THE KILLS

Vuonna 2000 perustetun The Killsin muodostavat yhdysvaltalainen Alison Mosshart ja brittiläinen Jamie Hince. Muutama vuosi sitten Hincen käsivamman vuoksi uransa lähes lopettanut bändi teki tänä vuonna hehkutetun paluun julkaisemalla viidennen studioalbuminsa ”Ash & Ice”. Kesällä The Kills esiintyi mm. Isle of Wight Festivalilla ja Coachellassa.

 

 

 
apulanta.jpg

APULANTA

Apulanta ei juuri Suomessa esittelyjä kaipaa. Bändin pitkään uraan on mahtunut satojatuhansien levymyyntejä, loppuunmyytyjä kiertueita ja areenakonsertteja sekä lukemattomia keikkakilometrejä – puhumattakaan yhtyeen tarinan pohjalta tehdystä kokoillan elokuvasta.

 

VANT.jpg

VANT

Punkahtavaa rockia soittava VANT julkaisi debyyttialbuminsa "Dumb Blood" helmikuussa, joka sisältää keikkasuosikeiksi nousseet hitit "The Answer", "Parking Lot", "Karma Seeker" ja "Peace & Love”. Albumi keräsi varsin mairittelevat arviot brittimediassa, jossa yhtye on kerännyt  vertauksia mm. Pixiesiin ja Nirvanaan.