ESTEETTÖMYYS JA AVUSTAJAA TARVITSEVAT ASIAKKAAT

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Rock The Beach -tapahtumaan ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Pyörätuolilla liikkuvat, sekä näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla.

Liikuntarajoitteiset asiakkaat saapuvat tapahtuma-alueelle pääportista, ja he voivat halutessaan käyttää portin oikeanpuolista kaistaa. Pyörätuolikorokkeelle ja liikuntarajoitteisille tarkoitetuille vessoille on esteetön pääsy, mutta huomioithan kuitenkin, että tapahtuma järjestetään rannalla, joka on osittain liikuntarajoitteisille vaikeakulkuista maastoa Tapahtuman lava sekä anniskelualue suurimmaksi osaksi sijaitsevat rantahietikolla. Portin läheisyydessä olevalle anniskelualueelle pääsee asfalttitietä pitkin, kuten myös useille ruokapisteille. Katso tapahtuma-alueen palvelut ja kartta täältä!

Konsertin lipunmyynti on ollut vilkasta, ja pyörätuolikorokkeelle pääsyn takaavat pyörätuoliliput on loppuunmyyty. Pyörätuolikorokkeelle pääsee vain pyörätuolilipulla. Vaikka pyörätuolitasanne onkin täynnä, voivat pyörätuoliasiakkaat kuitenkin ostaa tavallisen lipun, ja tuoda mukanaan yhden avustajan samalla lipulla.  Myös muut, ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajaa tarvitsevat asiakkaat voivat ostaa normaalin pääsylipun ja tuoda yhden avustajan mukanaan. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla, esim. näkövammaisilla tulisi olla mukanaan näkövammaiskortti.

Tapahtuma-alueella on invavessoja vessa-alueiden yhteydessä sekä pyörätuolikorokkeen vieressä. Rampeilla ja vessoilla ei ole erikseen avustajia. 

Taksit ja kuljetukset

Invatakseille on varattu muulta liikenteeltä suojassa oleva pysähtymis/ drop off -paikka Tuonelankujalla, jonne pääsee ajamaan Hietakannaksentietä pitkin. Pysähtymispaikka palvelee sekä tapahtumaan saavuttaessa että sieltä poistuessa ja on sallittu ainoastaan liikuntarajoitteisia konserttivieraita kuljettaville takseille ja henkilöautoille.  Tuonelankujalle ei ole mahdollista pysäköidä. Autoja mahtuu kujalle rajallinen määrä kerrallaan. Rajallisesta tilasta, liikeennesäännöistä ja turvallisuussyistä johtuen autot eivät voi ajaa aivan tapahtumapaikan sisäänkäynnille. Invataksien pysähtymis/drop off-paikan sijainnin näet yllä olevasta kartasta.

Parkkipaikka

Valitettavasti alueen rajallisuuden takia alueella ei ole lainkaan parkkipaikkoja.

 Retkituolit

Pienen taitettavan jakkaran voi ottaa mukaan mikäli sen tarve on ilmeinen (mm. jalka paketissa, raskaudenviimeinen kolmannes). Tarvittaessa todista tarpeesi portilla lääkärintodistuksella.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä info@livenation.fi.