logo.jpg

YHTEISTYÖKUMPPANIT

kOFF

Kun kaupunki on hieno kuin Helsinki, se ansaitsee vertaisensa oluen. Ja mehän sen tiedämme, Helsinki ja KOFF ovat kasvaneet yhdessä. Suomen ensimmäinen panimo kaupungin ytimeen, Stadin lätkäjoukkue, ikoniset hevosvankkurit ja taidemuseo puiston laidalla, KOFF on lyönyt leimansa stadilaisuuteen jo parin sadan vuoden ajan. Elämä on syytä elää niin että maistuu, ja niin että syntyy tarinoita kerrottavaksi.
Älä jää ohjeita odottelemaan, missä ikinä korkkaatkaan, sinua kutsuu stadilainen meno.
www.koff.fi

LÖFBERGS

Löfbergs on mukana Rock The Beach -tapahtumassa varmistamassa, että juhlakansan vireystila pysyy korkealla koko pitkän festaripäivän ajan – päivän ensitahdeista illan viimeisiin sooloihin.

Löfbergs on Ruotsissa vuonna 1906 perustettu perheyritys, jonka suurena intohimona on tumma kahvi. Nykyään se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvipaahtimoista. Löfbergs haluaa osaltaan olla rakentamassa parempaa maailmaa, eettisesti oikeiden ratkaisujen ja kestävän kehityksen siivittämänä. www.lofbergs.fi
 

IFOLOR

Ifolor on Suomen suosituin kuvapalvelu, joka valmistaa elämäsi tärkeistä hetkistä käsin kosketeltavia tuotteita kuten kuvakirjoja, valokuvia ja sisustustauluja.

Meille tärkeintä on laatu ja muistojen tallentamisen helppous. Sitä työtä teemme täydellä sydämellä.

Ifolor on mukana Rock the Beach –tapahtumassa ja tarjoaa Uberclick-fanikameran.

Festarihetket kuviksi osoitteessa www.ifolor.fi

 

BILLEBEINO

Billebeino on ammattilaisjääkiekkoilija Ville Leinon ja NHL - With out a Map -sarjasta tutun Juhani Putkosen vuonna 2014 perustama kotimainen vaatebrändi. Billebeino hakee vaikutteita urheilusta, musiikista, taiteesta sekä kaduilta. Billebeinon vaatteita rokkaa mm. Teemu Selänne, Kimi Räikkönen sekä Black Sabbath -yhtyeen Tony lommi.
Kaikki Billebeino-tekstiilit valmistetaan 100% kierrätetyistä materiaaleista, joihin ei tuhlata ollenkaan vettä.

Billebeino on Rock the Beach -tapahtuman kumppani ja tyylikkäät t-paidat pukevat tapahtuman työntekijöitä. Koodilla LIVENATION saat 10% alennuksen Billebeino-tuotteista ajalla 19.6.17-30.6.17 osoitteessa
www.billebeino.fi

FEEL VEGAS

Tervetuloa fiilistelemään festareita Feel Vegas Priority -klubille Rock the Beachissa! Festareiden jatkoilla löydät uuden peliviihdemaailman puolestaan Helsingin ydinkeskustasta Kaivopihalta ja Kauppakeskus Itiksestä! Feel Vegasin kansainvälisessä pelimaailmassa yhdistyvät PELIAUTOMAATIT, PÖYTÄPELIT, LIVEPOKERI JA URHEILUVEDONLYÖNTI. Henkilökuntamme opastaa mielellään pelien saloihin.
 
Feel Vegas Helsinki ja Feel Vegas Itis tarjoavat saman katon alla myös Sports Bar -urheilutarjonnan.
 
Feel Vegas -klubeille ei ole sisäänkirjautumista ja sisäänpääsy on ilmainen.
www.feelvegas.fi

NORDIC GOURMET

Rock the Beach -tapahtumassa pääsee nauttimaan hyvän ja kattavan musiikkitarjonnan lisäksi myös maittavia Street Food herkkuja. Tapahtuma-alueelta löytyy useita erilaisia Street Food Truckkeja ja Pop-Up ravintoloita.

Original American Burger Food Truck tarjoilee herkullisia artesaaniburgereita ja Poppamiehen Burger Beast puolestaan tekee burgerit tulisen ruuan ystäville. Street Pitas Food Truckista saat maittavat härkä-, kana- ja vegaaniset falafel-kebabit ja The Pop-Up Food Truck valmistaa tapahtumavieraille herkullisia pastrami- ja vegesandwichejä.

Alueelta löytyvät myös Beef&Porkin lihaisat ateriat, American Grillin BBQ ruuat, Vegeravintola ja tietenkin perinteiset festariherkut kebabista ja muikuista makkaraperunoihin.
www.nordicgourmet.fi

 

BADEN BADEN

Hietarannan Bistro Badenbaden sijaitsee Helsingin legendaarisimmalla uimarannalla. Bistro Badenbaden on 100 paikkainen rantaravintola jossa tarjoillaan täyteläisiä pizzoja, meheviä burgereita sekä totta kai kesäisen raikkaita juomia mitä kelpaa nautiskella. Ravintolassa on myös upea 250-paikkainen rantaterassi missä voi nauttia auringosta sekä kauniista Lapinlahdesta. Rantaravintola palvelee kesäaikaan päivittäin aamusta iltamyöhään, herkullisesti!

Koko ravintola on mahdollista vuokrata myös omaan käyttöön rantakauden ulkopuolella 1.9 – 29.4 välisenä aikana. Tila soveltuu hyvin yli 100 hengen yksityistilaisuuksiin kuten kokouksiin, seminaareihin, vuosijuhliin ja myös perheen tilaisuuksiin kuten syntymäpäiviin, häihin ja muistotilaisuuksiin. Ota yhteyttä myynti@theroncatering.fi tai soittamalla 020 787 9720. www.theronbistro.fi

RADIO ROCK

Radio Rock on tämän päivän rock-asenteen sanansaattaja ja Suomen suuri rockmedia, joka tavoittaa 750 000 ihmistä viikossa. Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti.

Radio Rock sisältää pieniä määriä pähkinää. Liiallinen Radio Rockin käyttö saattaa myös haitata suorituskykyä liikenteessä. Joo kirjoita siihen just noin vaan, ei kukaan kuitenkaan jaksa lukea tänne loppuun asti.
 www.radiorock.fi

Smile-logo-500x300-sinTaus.jpg

SMILE

Smile - ilolla mukana tarjoamassa elämyksiä Rock The Beach - festivaalin asiakkaille ja työntekijöille.

Smile Henkilöstöpalvelut on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Smilellä painotamme ihmisläheisyyttä, yrittäjyyttä, ammattiylpeyttä & positiivisuutta.

Tarjoamme työntekijöillemme mielekkäitä työpaikkoja joustavasti ja asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia taidokkaita työntekijöitä.

Iloa, huumoria ja vähemmän synkistelyä.

Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi