TAPAHTUMA-ALUE

 

ROCK THE BEACH VALTAA HIETSUN!

Rock The Beach juhlitaan viihtyisässä ja ainutlaatuisessa ympäristössä, Helsingissä Hietaniemen uimarannalla. Rock the Beachissa pääset nauttimaan hyvän ja kattavan musiikkitarjonnan lisäksi myös maittavasta ruoasta ja juomasta, ja alueelta löytyy viihdykettä koko päiväksi. Bändien välillä aika ei käy pitkäksi, sillä Radio Rockin standilla konserttivieraita viihdyttää DJ, ja merellä on mahdollista tutustua SUP-lautailun saloihin. Iloa riittää konsertin jälkeenkin, sillä keikkafiiliksiin voi palata bongaamalla itsensä Ifolorin Uberflick-kameralla yleisöstä konsertin aikana otetuista kuvista.

 

NAUTI MONIPUOLISESTA RUOKA- JA JUOMATARJONNASTA

Tapahtuma-alueelta löytyy useita erilaisia Street Food Truckeja ja Pop-Up ravintoloita. Original American Burger Food Truck tarjoilee herkullisia artesaaniburgereita ja Poppamiehen Burger Beast puolestaan tekee burgerit tulisen ruuan ystäville. Street Pitas Food Truckista saat maittavat härkä-, kana- ja vegaaniset falafel-kebabit ja The Pop-Up Food Truck valmistaa tapahtumavieraille herkullisia pastrami- ja vegesandwichejä. Alueelta löytyvät myös Beef&Porkin lihaisat ateriat, American Grillin BBQ ruuat, Vegeravintola ja tietenkin perinteiset festariherkut kebabista ja muikuista makkaraperunoihin.

Harkiten valittu juomatarjonta sopii yhteen rennon ruokavalikoiman kanssa. Perinteisten panimotuotteiden lisäksi alueelta löytyy mm. drinkki-, viini- ja samppanjabaarit, joissa voi nauttia virkistävät juomat kesän ja huippubändien kunniaksi!

Kolottaako kahvihammasta? Löfbergs on mukana Rock The Beach -tapahtumassa varmistamassa, että juhlakansan vireystila pysyy korkealla koko pitkän festaripäivän ajan – päivän ensitahdeista illan viimeisiin sooloihin. Tarjolla on tavallisen kahvin lisäksi erikoiskahveja sekä jääkahvia, makeita herkkuja unohtamatta.


POPPAMIES BURGER BEAST FOOD TRUCK
Tulisen ruuan ystävät huomio! Rock the Beachin tuliset artesaani burgerit höystettynä herkullisilla BBQ -kastikkeilla tarjoilee Poppamies Burger Beast. Valikoimasta löytyy mm. Smoky Apple Pulled Pork burgeri, Habaneroburgeri, Juustoburgeri, Vegeburgeri ja tottakai BBQ-Pekonibugeri. (laktoositonta ruokaa)

THE POP-UP FOOD TRUCK
Rock the Beach -tapahtumaa varten suunnitellusta The Pop-Up Food Truckin menusta löytyy tuhdit ja maittavat pastrami- ja vegesandwichit Venice Beach hengessä herkullisilla BBQ kastikkeilla ja teemaan sopivilla lisukkeilla. (laktoositonta ruokaa)

ORIGINAL AMERICAN BURGER FOOD TRUCK
Terveisiä Ameriikan maalta! American Burger Food Truck pamauttaa tiskiin mahtavat ja tuhdit jenkkityyliset burgerit Black Angus pihvillä muhkean briossin välissä. Listalta löytyy mm. Double Cheese Black Angus Burger, Garlic Burger, Chicken Burger, BBQ Bacon Burger sekä Vege Burger, jonka välissä komeilee 140g käsin tehty täysin vegaaninen pihvi. (laktoositonta ruokaa)

STREET PITAS FOOD TRUCK
Raikkaan tuulahduksen Välimeren makuja Rock the Beach -tapahtumaan tuo Street Pitas Food Truck. Falafelien, kana- ja härkäkebabin lisäksi fressissä makumaailmassa maistuvat korianteri, chili ja minttu. (laktoositonta ruokaa)

BEEF&PORK FESTIVAL GRILL
Tuhtia Black Angus Kebabia, mureaa Pulled Porkia vai makoisaa maalaispyttipannua savustetusta kotimaisesta viljaporsaasta? Kaikki lihanhimoiset konserttivieraat voivat suunnata kohti Beef&Pork Festival Grilliä. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

VEGE KITCHEN
Rock the Beach -tapahtumassa ei olla myöskään unohdettu kasvissyöjiä. Vege Kitchenistä löytyvät mm. raikas ja täysin vegaaninen Falafel pita-annos, artesaani kasvisburgeri, jonka välissä komeilee käsin tehty 140g kasvispihvi, ja talon kasviswokit. Eat fresh and enjoy! (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

AMERICAN GRILL
American Grill tarjoilee BBQ:lla höystettyjä aitoja Amerikan makuja kävijöille. Listalta löytyy Pulled Porkia, BBQ-Ribsejä ja Grillattuja kanankoipia maalaislohkoperunoiden, coleslawin, grillattujen tomaattien ja Amerikan majoneesin kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

NORDIC GOURMET KALARAVINTOLA
Nordic Gourmet Kalaravintolasta puhtaita pohjoismaisia makuja konserttikansalle. Rock the Beach -tapahtuman menu sisältää savustettua aurajuustolohta ja pariloitua pippurilohta, voissa paistettuja ja friteroituja muikkuja, pariloitua saariston siikaa yrteillä pariisinperunoiden, vihannesten ja talon valkosipuliaiolin kera. (vähälaktoosista ruokaa)

FESTARIGRILLI
Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Rock the Beach -tapahtumasta löytyy myös perinteinen festarigrilli, josta nälkäiset tapahtumavieraat saavat makkaraperunat, kebabit ja kanawokit. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)