TIETOA TAPAHTUMASTA

Rock The Beach
Maanantai 19.6.2017
Helsinki, Hietaniemen Uimaranta

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääsee alueelle vain kerran sisään.

Täältä löydät tietoa Hietsun rannan toista kertaa valloittavasta Rock The Beach -tapahtumasta. Rock The Beach rantautui Hietsuun ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Tänä kesänä tapahtumalle saadaan toivottua jatkoa. Vuonna 2017 luvassa on rockintäyteinen kesäpäivä tämän hetken kiinnostavimpien bändien parissa!
 
Kaikki tuoreimmat Rock The Beach -kuulumiset löydät myös Facebookista: facebook.com/rockthebeachfinland
 

ESIINTYJÄT

Foo Fighters, Biffy Clyro, The Kills, Apulanta, Vant


LIPUT ja vip-paketit

Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. Lue lisää lipuista ja VIP-paketeista täällä.Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääsee alueelle vain kerran sisään.


AIKATAULU

Klo 14 portit konserttialueelle avataan ja aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat ja tapahtuman aikana narikasta noudetut tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.
 
15.15 Vant
16.30 Apulanta
18.00 The Kills
19.30 Biffy Clyro
21.15 Foo Fighters

Soittoajat ovat arvioita, muutokset aikatauluun ovat mahdollisia vielä konserttipäivänäkin. Tapahtuma päättyy noin klo 24 mennessä.

 

IKÄRAJA

Ikäraja tapahtumaan on 5 vuotta, mutta alle 14-vuotiaat konserttivieraat tarvitsevat turvallisuussyistä mukaansa yli 18-vuotiaan huoltajan. Huomaathan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun.

 

YHTEYSTIEDOT

 

Rock The Beachin järjestää Live Nation Finland. Jos sinulla on jotain kysyttävää tapahtumaan liittyen, otathan yhteyttä: info@livenation.fi