10 syytä kokea Rock The Beach

Kesän festari-ja tapahtumatarjonta paisuu vuosittain, joten väistämättäkin tulee eteen kysymys: mihin lähteä? Listasimme alle 10 syytä miksi Rock The Beach on THE place-to-be tänä kesänä!

1. Bändit - luonnollisesti!

Rock The Beachin erikoisuus on kattava kokoelma maailmanluokan rock-bändejä: lavalla tänä kesänä legendaarinen Foo Fighters, hurjassa nousussa oleva Biffy Clyro, pitkän linjan rockbändi The Kills, suomalaisvahvistus Apulanta sekä maailmalle vielä melko tuntematon, mutta sitäkin kovempi VANT.

2. Rantabileet kaupungissa

Rock The Beach tuo kaupunkiin ainutlaatuiset biitsibileet jollaisia et varmasti koe muualla Suomessa tänä kesänä! Tämä tapahtuma EI sisällä perusfestarielementtejä, kuten litimärkiä telttoja, epämääräisiä suihkutiloja tai mudassa rämpimistä. Jotta et kuitenkaan kantaisi päivän lopuksi hiekkalaatikollista rantasoraa kotiisi, suosittelemme tukevia kenkiä!

3. Sijainti

Mikä parasta, voit jättää auton kotiin, sillä Hietsuun pääset kävellen tai julkisilla! Pääkaupunkiseutulaiset tietävät, että tällä alueella paras kaverimme on HSL Reittiopas, joka varmistaa että pääset kätevästi paikasta A paikkaan B… tai vähintäänkin oikeaan suuntaan.

4. Tekemistä koko viikonlopuksi

Rock The Beach on vain yhden päivän, mutta mikset aloittaisi jo perjantaina! Kesäisellä Helsingillä on paljon tarjottavaa, mm. RTB.tä edellisenä viikonloppuna järjestetään suursuosion saavuttanut ruokaöveri -festivaali Taste of Helsinki (15.-18.6.). Helsingissä voit ottaa allesi kaksipyöräisen, syödä lounaaksi Skifferin lankkupizzaa keskellä merta, ja lopuksi piipahtaa löylyissä Sompasaunalla. Helsingin yöelämästä löytyy jokaiselle jotakin, mutta Stadin rock-baareista katu-uskottavimpia ovat taatusti Bar Loose, On The Rocks ja Bar Bäkkäri.

5. Kuin yhden päivän aktiviteettiloma

Alueella on musiikin lisäksi paljon kaikkea muuta tekemistä.... mutta pidetään ne vielä yllätyksenä! 

6. Ruokarekat!

Käsi ylös, kuka rakastaa ruokaa? Jotta jaksaa rokata koko illan, on huolehdittava nestetasapainon lisäksi ravinnosta. Olitpa sitten vegetaristi, kulinaristi tai opportunisti, tarjontaa löytyy.

7. Uudet (ja vanhat) tuttavuudet

Musiikkitapahtumat ovat täynnä iloisia ihmisiä, jotka ovat kerääntyneet yhteen paikkaan samasta syystä: kuuntelemaan mahtavaa musiikkia ja pitämään hauskaa. Satoi tai paistoi.

8. Ei pukukoodia!

Rockyleisö tulee juuri sellaisena kuin on.

9. Muut maat jäivät ilman Foo'ta!

Foo Fighters on kiistatta yksi maailman kovimmista. Suomi on saanut kunnian olla yksi harvoista Euroopan maista bändin kiertueella tänä vuonna ja useat maat, kuten naapurimaamme Ruotsi jäivät nuolemaan näppejään.

10. FOMO - fear of missing out

Bonuksena tämä herättää taatusti annoskateutta kaikissa niissä frendeissäsi, jotka jäivät paitsi Rock The Beachistä!