Tee Rock The Beach -kokemuksestasi astetta parempi ja hanki Feel Vegas Priority -liput

Hietaniemen rannan uusi, upea Bistro Badenbaden muuntuu Rock The Beach -päivän ajaksi Feel Vegas Priority -tilaksi. Ravintolan isolla terassilla voit nauttia rennosta tunnelmasta sekä herkullisesta ruuasta ja juomasta. Voit myös tilata ruuat ja juomat seurueellesi ennakkoon ja välttää ruuhkat tapahtumapäivänä. Kuten Feel Vegas -tunnelmaan sopii, pääset kokeilemaan myös pelipöytiä. Mukaan kuuluu tietysti myös paras paikka lavan edestä eli Pit-lippu.
 

Feel Vegas Priority -lippujen myynti käynnistyy maanantaina 15.5 täällä. klo 10. Liput ennakkoon tarjoaa www.eventsclub.fi!
 

FEEL VEGAS PRIORITY -LIPUT

Feel Vegas Priority -lippu sisältää:
-    Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle, ei jonotusta muiden tapahtumavieraiden joukossa
-    Pit-lippu, jolla pääsee lavan edessä olevalle alueelle. Voit kulkea Pit-alueen ja Priority-alueen välillä koko päivän ajan.
-    Oma Priority-alue, joka on alueella oleva Bistro Badenbaden sisätiloineen ja isoine terasseineen.
-    Priority-alueella omat, ravintolan sisällä olevan saniteettitilat.
-    Mahdollisuuden ostaa herkullista ja laadukasta ruokaa ja juomaa tapahtuman aikana ja/tai etukäteen.
-    Live Nation Events Clubin hostit paikalla varmistamassa asiakkaiden viihtyvyyden.

Huom: Priority-lippuja on saatavilla rajoitetusti. Huomioithan, että Priority-lippu ei takaa paikkaa ravintolan sisältä, koska osa ravintolan kapasiteetista on terassilla. Voit tehdä pöytävarauksen etukäteen osoitteeseen myynti@theroncatering.fi. Muistathan mainita, haluatko paikan sisältä vai ulkoa. Priority-lipun voi ostaa myös ilman pöytävarausta.