RADIO ROCKIN LAURA VÄHÄHYYPPÄ LISTASI 3 SYYTÄ NÄHDÄ FOO FIGHTERS LIVENÄ

Radio Rockin Laura Vähähyyppä tunnetaan kovana musadiggarina, ja hän onkin päässyt työnsä puolesta haastattelemaan lukemattomia maailmantähtiä. Myös Foo Fighters lukeutuu Lauran suosikkeihin, ja hän listasikin meille syitä miksi yhtye kannattaa tsekata nimenomaan livenä:

1. Foo Fighters on loistava livebändi

Jos olet nähnyt tämän ryhmän hyvinkin kieli poskessa tehtyjä videoita, niin lavalla Foo Fighters keskittyy olennaiseen. Välispiikit ovat usein minimissä, kun bändi antaa musiikin puhua puolestaan. Kappaleet taittuvat usein huomattavasti levyversioita raskaampaan muotoon. 

2. Järjetön määrä hittejä

Ollaan nyt rehellisiä: keikoilla yleisö haluaa kuulla kappaleita, jotka he tuntevat. Niitähän Foo Fightersilla riittää. Uskomaton määrä hittejä takaa varmoja yhteislauluhetkiä, ja nekin jotka eivät omista yhtyeen koko tuotantoa pääsevät nauttimaan "ai tää on tää biisi" -tunteesta.

3. Dave Grohl

Dave Grohl on kuulemma yksi rockin mukavimmista miehistä, mutta lavalla hänestä kuoriutuu uskomattoman vangitseva ja karismaattinen esiintyjä. Ja hei, moniko on soittanut lähes kokonaisen keikan jalka poikki?