Behind The Scenes: promoottori Scott Lavender

Tapahtuma-alalla työskentelevät tietävät kuinka paljon taustalla täytyy tapahtua ennen kuin tuloksena on valmis konsertti tai muu tilaisuus. Nyt jututetaan henkilöitä, jotka tietävät mitä Rock The Beachin kulisseissa oikein tehdään.

Rock The Beachin promoottorina toimii walesilaissyntyinen, Suomessa useita vuosia asunut Scott Lavender, joka on työskennellyt Live Nationilla jo useamman vuoden ajan ja oli järjestämässä ensimmäistä Rock The Beachiä vuonna 2013, jolloin tapahtuma järjestettiin kolmipäiväisenä. Festivaalin bändikattaukseen kuului 2010-luvun kovimpia rockbändejä, kuten Green Day, Rammstein, Paramore, 30 Seconds To Mars, Kotiteollisuus, Apulanta ja Haloo Helsinki. Idea Rock The Beachistä syntyi, kun Green Dayn ja Rammsteinin suunnasta tuli esiintymisehdotuksia kesälle 2013. 

"Tarjouksia tuli kahdelta huippubändiltä samalle kesälle ja pyörittelimme ideaa näiden kahden yhdistämisestä yhdeksi eventiksi", Lavender kertoo. "Olimme aikaisemmin tehneet mm. Rihannan konsertin Hietaniemen uimarannalla [On the Beach, 2011] ja koimme, että paikka olisi täydellinen tällaiselle rock-tapahtumalle."

Tänä vuonna Rock The Beach kestää vain yhden päivän, mutta on varustettu jälleen
maailmanluokan esiintyjillä. Mihin päätökset artistikiinnityksistä sitten perustuvat? Lue koko haastattelu LNTV:stä!