ESITTELYSSÄ: VANT

Rock The Beach –päivän avaa kovassa nousussa oleva punkahtavaa rockia soittava brittibändi VANT.

Bändi listaa vaikuttajikseen mm. The Strokesin, Arctic Monkeysin, Queens of the Stone Agesin ja The Vinesin. Laulaja ja bändin biisinikkari Mattie Vant halusi vaikuttaa musiikin kautta yhteiskunnan epäkohtiin, kuten hänen idolinsa Neil Young, The Clash tai Rage Againt The Machine. Näistä lähtökohdista syntyi VANT.

Bändi sai alkunsa Lontoon Dalstonissa sijaitsevassa Birthdays-baarissa vuonna 2014, jossa Mattie Vant oli töissä ja rekrytoi myös baarin silloisen työntekijän Billy Morrisin bändin basistiksi. Kitaristi Henry Eastham löytyi niin ikään yhden baarin työntekijän kautta. Bändin rumpaliksi pestattiin Mattien vanha ystävä Martin Söderin, joka muutti Lontooseen Ruotsista liittyäkseen bändin riveihin.

Alkuvuodesta 2015 asiat ottivat vihdoin tulta alleen kun Parlophone Records kiinnostui Parasite-biisin musiikkivideosta.

Parasite-biisiä seurasivat "Do You Know Me" ja "Parking Lot" sekä "The Answer". Bändi julkaisi debyyttialbuminsa "Dumb Blood" helmikuussa 2017, jolta löytyy myös muita keikkasuosikeiksi nousseita hittejä kuten "Fly By Alien", "Karma Seeker" ja "Peace & Love”. Albumi keräsi varsin mairittelevat arviot brittimediassa, jossa yhtye on ehtinyt saada vertauksia mm. Pixiesiin ja Nirvanaan. Odotamme innolla Rock The Beachiä ja VANTin keikkaa!

Odotamme innolla Rock The Beachiä ja VANTin keikkaa, ja niin näköjään bändikin!