ENÄÄ 6 PÄIVÄÄ ROCK THE BEACHIIN - LUE TAPAHTUMAVINKIT OSA 1

Enää 6 päivää Rock The Beachiin! Tässä tulee Rock The Beach -tiimin tapahtumavinkit osa 1:
Jos et muuta muista, niin muista ainakin nämä!

1. Kannattaa saapua hyvissä ajoin paikalle, vältät parhaiten myös turvatarkastuksiin muodostuvat jonot etkä missaa keikkojakaan. Mieluummin överit kun vajarit pätee myös tähän  eli mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään. Lue täältä muut vinkit saapumiseen tiimoilta! 

2. Rock The Beach aluekartta kannattaa ottaa haltuun jo ennakkoon. Kiinnitämme ison aluekartan myös tapahtuma-alueella sijaitsevan infopisteen kylkeen, suosittelemme nappaamaan kartasta vaikka valokuvan kännykkään niin on helpompi suunnistaa alueella. Tapahtuma-alueelta löytyy runsaasti vessoja, vesipiste, bändimerchandise-pisteitä ja ensiapupiste. Infopisteeltä voit käydä kysäisemässä lisävinkkejä alueella suunnistamiseen, infopiste palvelee myös tapahtuman aikana löytötavaroiden osalta. Myös treffit kaverin kanssa kannattaa sopia infopisteelle, jos eksytte keikan aikana toisistanne.

3. Rokkikeikkoja luvassa - korvatulpat mukaan! Korvatulppia voi myös ostaa tapahtuma-alueelta, jos ne jäivät taas niiden toisten housujen taskuun.

4. Suosittelemme varaamaan käteistä mukaan. Yleisimmät kortit tietysti käy myyntipisteissä, mutta jos tulee esim. nettiyhteysylläreitä, niin käteisellä pärjää aina.

5. Vaatetus ja varustus. Kannattaa luonnollisesti pukeutua sään mukaan ja jättää isot laukut ja reput kotiin turvatarkastusten sujuvoittamiseksi. Täältä kannattaa tarkistaa lista siitä, mitä tapahtumaan saa ja ei saa tuoda. 

6. Bändien välillä ei tarvitse tylsistyä, sillä alueen ravintolat ja myyntipisteet palvelevat koko tapahtuman ajan. Myös DJ:t soittavat levyjä Radio Rockin pisteellä ja pääseepä Hietsussa kokeilemaan myös SUP-lautoja meressä.

7. Se kaikkein tärkein eli lippu! Kuulostaa ehkä itsestäänselvyydeltä, mutta kyllä tulee portilla poru kun huomaakin lipun jääneen sinne jääkaapin oveen - Toijalaan. Auts.