H-HETKI LÄHESTYY - ROCK THE BEACH -TIIMIN TAPAHTUMAVINKIT OSA 2!

Enää muutama päivä Rock The Beachiin! Tässä tulee Rock The Beach -tiimin tapahtumavinkit osa 2:

1. Tapahtuma-alue haltuun: Rock The Beachiin odotetaan 25 000 juhlijaa nauttimaan kesäisestä maanantaipäivästä Vantin, Apulannan, The Killsin, Biffy Clyron ja Foo Fightersin seurassa. Juhlijoita on paljon ja jonoilta ei isossa tapahtumassa voi välttyä, joten kannattaakin tutustua ennakkoon alueen tarjontaan ja selvittää missä wc-alueet sijaitsevat, mistä löytyy ruokaa, missä Infopiste sijaitsee (jotta voi käydä kysäisemässä esimerkiksi anniskelualueen sijainnista). Näin sukkulointi alueella käy helpommin.

Alueella on useita eri ruokapisteitä. Meidän tiimiläisten Top-3 houkutukset: 1. gourmet-hodarit (anniskelualueella) 2. The Pop-Up Food Truckin vegesandwichit 3. Poppamies Burger Beastin artesaaniburgerit. Ruokaa löytyy sekä isosta ruokamaailmasta että anniskelualueelta.

Baarialueella on useita anniskelupisteitä. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa pisteiden sijainnit – seuraavassa pisteessä voikin olla väljempää! Vinkkinä, että tapahtuma-alueelta saa ostettua myös jäätelöä, alkoholittomia virvoitusjuomia ja kahvia.

WC-alueita löytyy useampia. Näiden sijainnit kannattaa tsekata ennakkoon ja tauot ajoittaa oikein pahimpien ruuhkien välttämiseksi! Pyörätuolikorokkeen ja kaikkien vessa-alueiden yhteydessä on myös invavessat niitä tarvitseville.

Tutustu tapahtuma-alueeseen kokonaisuudessaan täältä!

2. Juhlamieli: Olemme kaikki vastuussa yhteisestä hyvästä fiiliksestä tapahtumapäivänä. Ruuhkapiikkejä syntyy anniskelupisteille ja wc-alueille helposti, erityisesti esiintyjien väleissä. Varataan siis mukaan juhlafiilistä ja kärsivällisyyttä, jotta Rock The Beachissa on tunnelma huipussaan muiden juhlijoiden kanssa! Jos tulee mitä tahansa kysyttävää niin infopisteeltä voi käydä tiedustelemassa eri palveluiden sijainteja tai ihan vaan höpöttelemässä – we are there to help!

3. Pantit: Rock The Beachissa on baarialueella myytäville tölkeille ja pulloille panttisysteemi. Pantit voi lunastaa takaisin kaikilla anniskelualueen baaritiskeillä erillisen panttipalautuspisteen lisäksi. 

4. Radio Rockin DJ:t: Saako toivoa biisiä? No tietty saa! Radio Rockin Laura Vähähyyppä ja Stam1nan Hyrde saattavat ottaa toiveita vastaan mutta emme lupaa niiden toteutumista -  koska nämä DJ:t tietysti soittavat mitä haluavat.

5. Jatkot: Tapahtuma päättyy klo 24 mennessä. Jos vielä janottaa keikkojen jälkeen, suosittelemme suuntaamaan tapahtuman jälkeen jatkoille Veikkauksen Feel Vegas -klubille Helsingin ydinkeskustaan Kaivopihalle tai Itäkeskukseen Kauppakeskus Itikseen. Lue lisää!