Rock The Beachin soittoajat vahvistuneet

Tule viettämään kanssamme mahtavaa kesäpäivää Hietsuun loistavan artistikattauksen ja laadukkaiden tapahtumapalvelujen pariin! Tässä hieman arvioitua aikataulua, että mihin aikaan rokataan:

Klo 14 portit avataan ja aloitetaan turvatarkastukset. Ravintolat ja myyntipisteet aukeavat.
n. klo 15.15 VANT (UK)
n. klo 16.30 Apulanta
n. klo 18 The Kills (USA/UK)
n. klo 19.30 Biffy Clyro (UK)
n. klo 21.15 Foo Fighters (USA)

Soittoajat ovat tietystkin arvioituja ja saattavat hieman muuttua vielä tapahtumapäivänäkin. Ravintola-alueet, ruokamyyntipisteet ja artistien merchandise-pisteet ovat avoinna koko tapahtuma-alueen aukiolon ajan eli klo 14-24. 

Koska meitä rockfaneja tulee olemaan Hietsussa PALJON, suosittelemme saapumaan Rock The Beachiin ajoissa. Hyvissä ajoin saapumalla välttää myös parhaiten turvatarkastuksiin mahdollisesti muodostuvat jonot. 

Rock The Beachissa pääsee nauttimaan bändien lisäksi myös maittavasta ruoasta ja juomasta. Tapahtuma-alueelta löytyy useita erilaisia street food truckeja ja pop up -ravintoloita. Harkiten valittu juomatarjonta sopii yhteen rennon ruokavalikoiman kanssa. Perinteisten panimotuotteiden lisäksi alueelta löytyy mm. drinkki-, viini- ja samppanjabaarit, joissa voi nauttia virkistävät juomat kesän ja huippubändien kunniaksi. 

Bändien välilläkään aika ei käy pitkäksi, sillä Radio Rockin pisteellä konserttivieraita viihdyttää DJ. Keikkafiiliksiin voi palata tapahtuman jälkeenkin bongaamalla itsensä Ifolorin Uberflick-kameralla yleisöstä konsertin aikana otetuista kuvista.
 

OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ