VINKKEJÄ ROCK THE BEACHIIN SAAPUMISEEN

Enää pari viikkoa kun rock raikaa Rock The Beachissa!

Rock The Beach -alueelle Hietsuun saavutaan Hietaniemenkatua pitkin. Kurkkaa saapumiskartta täältä

1.    Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Hietsuun kävellen pyöräillen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Ajoissa saapumalla välttää parhaiten myös turvatarkastuksiin mahdollisesti muodostuvat jonot. 
2.    Kampin metroasemalta on vain vähän yli kilometrin kävelymatka Hietsuun, ja ratikalla pääsee vieläkin lähemmäksi. Joukkoliikennettä suosimalla vältyt myös ruuhka- ja pysäköintihuolilta. HSL:n Reittiopasta kannattaa hyödyntää sopivan reitin suunnittelussa. 
3.    Pyöräilijöille on varattu maksuton ja vartioimaton pyöräparkki Hietaniemenkadun ja Hietakannaksentien kulmauksesta.
4.    Omalla autolla ei kannata saapua, sillä tapahtumajärjestelyt eivät mahdollista pysäköintiä lähialueilla tai saattoliikennettä

Täältä löydät lisää vinkkejä!